BahçekentHaber İmtiyaz Sahibi Ercan Kutlu, Bahçekent Anadolu Lisesi Müdürü Yahya Öztürk'ü ziyaret etti

Başakşehir, Bahçekent’te bulunan Emlak Konut Bahçekent Anadolu Lisesi, özverili çalışması sonucu İstanbul'da başarılı okullar arasında yerini aldı.

BahçekentHaber İmtiyaz Sahibi Ercan Kutlu, Bahçekent Anadolu Lisesi Müdürü Yahya Öztürk

Emlak Konut Bahçekent Anadolu Lisesi’nin başarılı Müdürü olan Yahya Öztürk büyük bir özveri ile çalışıyor.

 
Sevgili okuyucularımız; eğitimci kimliği ve içten sevecen yaklaşımlarıyla Okul Müdürümüz Yahya Öztürk ile eğitime dair yaptığımız kısa mülakatı sizlerle ile paylaşmak isterim... 

  • Okula ilk geldiğinizde Bahçekent Emlak Konutları Anadolu Lisesi’ni nasıl buldunuz?

 

Burası yeni bir okuldu. Çok eksikliklerimiz vardı. Ama tüm eksiklikleri tek tek tespit edik kısa bir zaman içinde tamamladık. Okulumuzun Bu arada okulumuzun ilk müdürüyüm. Geldiğimde Yapısal sorunlarımız vardı. Hepsini çözdük. Şu an için herhangi bir eksikliğimiz kalmadı. 

  • Devletimizden veya Kaymakamlıktan sizlere destek sağlandı mı?

Devlet bize yeterli imkanları sağladı. Ne eksiklerimiz varsa kısa zaman içinde okulumuza gönderdiler. Ayrıca Sayın Uğur Turan Kaymakamımıza çok teşekkür ederim. Kendisi yakinen ilgilendi. Milli Eğitim İlçe Müdürümüz bizlere büyük desteğini devam ettirmektedir.

  • Birçok okulda öğrenciler tarafından sigara içilmektedir. Bu durum sizde nasıl?

Okulumuzun öğrencileri bu konuda çok iyiler. %80 öğrencilerimiz sigara kullanmamaktadır. Tüm okullara nazaran okulumuzda bu oran çok yüksektir. Buda bizleri sevindirmektedir. El Birliği ile bu tür zararlı alışkanlıkların önüne geçtik. 

  • Okulda güvenliği nasıl sağlıyorsunuz?

İlçe Emniyetimiz bize bir polis verdi. Üniformalı olarak okulumuzda bulunmaktadır. Polisimizin bahçede bulunması bile öğrencilerimiz ve velilerimiz arasında bir güven oluşturmaktadır. 

  • Sayın Hocam vermiş olduğunuz bilgilerden dolayı sizlere teşekkür eder, başarılarınızın her geçen gün artarak devam etmesini temenni ederim.

Bizlere bu fırsatı verdiğiniz için bizler sizlere teşekkür eder bu vesile ile tüm Bahçekentlilere sağlıklı huzurlu bir yaşam temenni ediyorum.

Kaynak: Medya90


Tarih: 06.09.2023 00:12
  • Salı 25.4 ° / 16 ° Güneşli
  • Çarşamba 23.2 ° / 16.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 24.5 ° / 16.1 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.